markus-winkler-4Iyqi_eHyuY-unsplash
Mirka Paavilainen

Mirka Paavilainen

Osallistu kyselyyn keskenmenosta psyykkisenä kokemuksena – voit vaikuttaa hoidon laatuun!

 

Hei! Olen Mirka Paavilainen, lisääntymisterveyden kysymyksiin erikoistunut psykologi ja psykoterapeutti. Koulutan työkseni usein terveydenhuoltoalan ammattilaisia lisääntymisterveyteen liittyvien kriisien ja traumakokemusten kuten lapsettomuuden, keskenmenojen tai kohtukuoleman hyvästä hoidosta. Tavoitteenani koulutuksissa on tarjota keskenmenon kokeneita henkilöitä hoitaville ammattilaisille ymmärrystä näiden kriisien psykologisista ulottuvuuksista ja lisätä heidän kykyään tarjota psykososiaalista tukea menetyksiä kokeneille potilaille.

Tällä hetkellä kalenterissani on syksylle 2020 useita luentoja keskenmenojen psyykkiseen jälkihoitoon liittyen. Toivoisin voivani tuoda näissä koulutuksissa esiin keskenmenoja kokeneiden omia kokemuksia heidän omalla äänellään aiempaa paremmin.

Mikäli siis olet kokenut yhden tai useamman keskenmenon ja voisit jakaa tarinasi erityisesti menetyksestä psyykkisenä kokemuksena ja saamastasi henkisestä tuesta tai sen puutteesta, lukisin mielelläni vastauksesi. Kaikenlaiset kokemukset, niin positiiviset kuin negatiivisetkin, olisivat hyvin arvokkaita. Toivon vastauksia ihan kaikilta joita aihe on koskettanut, sukupuolesta riippumatta! Kysely on täysin anonyymi, joten mitään yhteys- tai tunnistetietoja en kerää.

Kyselyyn pääset tästä tai kopioimalla linkin selaimeesi.

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefwURw31P2BIaCuie_sWVvXs4osXgEUtQhqzxSRsB53z-rCA/viewform?usp=sf_link)

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää kyselyyn tai työhöni liittyen, ota ihmeessä yhteyttä. Yhteystietoni löytyvät kyselystä ja täältä nettisivuiltani.

Pidän kyselyn auki heinäkuun 2020 loppuun, mutta hienoa olisi, jos voisit vastata mahdollisimman pian! Lämmin kiitos avustasi jo etukäteen!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email