asiakastyö

Psykologi-psykoterapeutti intiimiasioiden äärellä

Kriisi- ja psykoterapia

Tarjoan psykoterapiaa integratiivisella työotteella yksilöille ja pareille. Olen Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottaja aikuisille ja nuorille. 

Olen erikoistunut hoitamaan lisääntymisterveyteen, seksuaalisuuteen, suruun ja menetyksiin liittyviä psyykkisiä oireita, kriisejä ja traumoja. Mahdollisuuksien mukaan hoidan myös muita mielenterveyteen tai ihmissuhteisiin liittyviä ongelmia.

Tyypillisiä tulosyitä vastaanotolleni ovat esim. tahaton lapsettomuus, perhesuunnittelun kriisit (esim. keskenmeno, kohtukuolema, raskauteen liittyvät komplikaatiot), gynekologisiin sairauksiin liittyvä kuormitus ja seksuaaliset ongelmat, joihin liittyy psyykkistä oireilua. Olen sateenkaarisensitiivinen psykoterapeutti. 

Kelan yksilöpsykoterapian ohella tarjoan lyhyempää tai harvajaksoisempaa hoitoa aikatauluni sallimissa rajoissa. Käytän työssäni nykyään paljon EMDR-traumaterapiamenetelmää ja pyrin pitämään kalenterissani aina tilaa EMDR-lyhytterapiaa tarvitseville. 

Pyrin tarjoamaan myös akuuttia kriisiapua lisääntymisterveyden kriiseihin. Akuuttiaikoja on saatavilla myös videovälitteisesti, joten palvelen ihmisiä ympäri maailman.  

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kuulet tarkemmin asiakastilanteestani!

psykoterapia-mirka-paavilainen
seksuaaliterapia-psykoterapia-mirka-paavilainen

Seksuaaliterapia

Psykoterapian ohella tarjoan seksuaaliterapiaa asiakkaille, jotka toivovat lyhytaikaisempaa hoitoa seksuaalisuuteen liittyviin ongelmiin. Tyypillisiä tulosyitä seksuaaliterapiaan ovat haluttomuus, seksuaalinen eritahtisuus, seksuaali-identiteettikysymykset  ja seksuaalisen suoriutumisen ongelmat kuten erektiohäiriöt ja orgasmivaikeudet.

Minulla on erilliset koulutukset ja pitkä kokemus seksuaaliongelmien taustalla usein vaikuttavien parisuhteen ja  ihmismielen ongelmien ja traumakokemusten hoitoon. Näin ollen pystyn tarjoamaan asiakkailleni tehokasta hoitoa niissäkin tapauksissa, joissa seksuaaliterapeuttisten menetelmien lisäksi tarvitaan psykologista tai psykoterapeuttista osaamista.

Perhesuunnittelu- ja lapsettomuusneuvonta

Autan ihmisiä monenlaisissa perhesuunnitteluun ja lapsitoiveeseen liittyvissä kysymyksissä. Minulla on yli kymmenen vuoden työhistoria hedelmöityshoitoklinikan psykologina. 

Tarjoan psyykkistä tukea ja psykoterapeuttista hoitoa tahattomasti lapsettomille, hedelmöityshoitoja harkitseville, hoidoissa käyville ja vaihtoehtoja hoidoille etsiville. Tarjoan myös lakisääteistä lahjasukusoluneuvontaa sekä psykologin arvioita ja tukikäyntejä adoptioprosessiin liittyen. Palveluihini kuuluvat psykologikäynnit myös tilanteissa, joissa lapsen hankintaan liittyy epävarmuutta tai erimielisyyksiä. 

Palvelen Tampereelta käsin tarvittaessa videovälitteisesti tietoturvallisella nettivastaanotolla. 


perhesuunnittelu-ja-lapsettomuusneuvonta

Mirka Paavilainen
Psykologi-psykoterapeutti intiimiasioiden äärellä